Gombás csirkemell
4 fő részére
Nehézség:
közepes
hozzávalók
- 1 csirkemell
- 0.5 kg gomba
- 2 fej vöröshagyma
- só
- bors
- oregánó
- mustár
- 1 margarin
- 1 tejföl
Elkészítés
A csirkemellet felszeleteljük, majd a margarint felolvasztjuk és hozzáadjuk a fűszereket, valamint a mustárt. A csirkemell szeleteket meghempergetjük a felolvasztott és ízesített margarinban és belerakjuk a tepsibe. A megmaradt margarinban megpuhítjuk a felszeletelt gombát és ráöntjük a csirkemell szeletekre. A tetejére tejfölt teszünk, és addig sütjük, míg a tejföl aranybarna színű nem lesz.
Megjegyzés
Burgonyapürével tálaljuk.
Hozzászólások
Új hozzászólásokat átmenetileg nem lehet beküldeni.
Ehhez a recepthez még senki sem fűzött megjegyzést.